Dakkapel Zevenhuizen

Bent u op zoek naar een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit in Zevenhuizen? Dan moet u bij Decodak zijn! 

Wij plaatsen al jaren prefab dakkapellen en zijn gespecialiseerd in met name kunststof. Een kunststof dakkapel is ideaal, omdat het materiaal nauwelijks van kleur verschiet door weersinvloeden en het ook geen onderhoud vereist. Dit maakt het naar verloop van tijd een stuk goedkoper ten opzichte van een houten variant. Het kunststof dat we gebruiken is van een dusdanige kwaliteit dat bijzonder lang mee zal gaan. We regelen de verbouwing van A tot Z, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Overleggen met ons is natuurlijk altijd mogelijk.

Decodak is dichtbij te vinden en u rijdt er in nog geen half uur naartoe. We hebben in Zevenhuizen ondertussen vele huizen van dakkapellen voorzien en als u wilt zien wat we te bieden hebben, bent u van harte welkom in onze showroom. Hier staan alle producten uitgestald en zullen de mogelijkheden u gelijk duidelijk worden. En anders is er altijd iemand aanwezig waar u met vragen terecht kunt.

Belangrijkste voordelen van Decodak

Belangrijkste voordelen van een dakkapel

Dakkapel Zevenhuizen kunststof

Uw Prefab dakkapel op maat

Decodak staat bekend om het op maat leveren van een dakkapel en zorgt hiervoor in een eigen fabriek. De op maat gemaakte dakkapel (prefab) wordt in zijn geheel naar u huis toe getransporteerd en daar ter plaatse aan het dak van uw huis in Zevenhuizen bevestigd. Door het op deze manier te doen, kunnen we kwaliteit en snelheid garanderen en weten we zeker dat alles volgens de gestelde normen en regels gebeurd. 

Uiteindelijk bepaalt u hoe de dakkapel eruit komt te zien en hierbij zijn er tal van keuzes in materiaal, afwerking en kleur. Ook de keuze voor een bepaald soort beglazing is geheel aan u.  Wanneer de dakkapel van de buren uw aandacht heeft getrokken, is het zelfs mogelijk om een identieke dakkapel te maken die mooi in het straatbeeld past en ook u de extra ruimte geeft die de u bij de buren ervaren heeft. Decodak kan alles maken en dus ook de afmetingen en formaten die elders in uw buurt geplaatst zijn.

Gratis een adviseur bij u thuis

Een dakkapel van Decodak valt of staat met een goed advies. Hier begint alles mee en om dit begin te maken, komt onze adviseur bij u thuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn en met u kennis te maken en te overleggen. Na dit gesprek heeft hij een goed beeld en zal hij een offerte voor u maken, zodat u na kunt lezen wat de dakkapel u gaat kosten en hoe deze eruit komt te zien. Dit is natuurlijk gratis en u zit nergens aan vast. Als u zelf al een idee heeft, is het een aanrader om zelf een prijsberekening te doen op onze site en een dakkapel offerte te maken.

Wij vinden garantie belangrijk

We hebben alle vertrouwen in het materiaal en de kwaliteit van onze dakkapellen en om die reden geven we er ook een flinke periode garantie op. 

Op al onze dakkapellen krijgt u:

  • 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking
  • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)
  • 10 jaar garantie op de gevelbekleding
premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof Dakkapel Zevenhuizen prefab

Stelt Zevenhuizen een dakkapel vergunning verplicht?

Wanneer u in Zevenhuizen een dakkapel aan de achterkant van uw huis wilt realiseren, kan dit zonder vergunning. 

Voor de voorkant en zijkant gelden er vaak andere regels en is een vergunning vaak wel verplicht. Omdat uw situatie vaak redelijk gelijk is aan die van uw buren zult u de vergunning eerder krijgen als zij wel een dakkapel in het zicht hebben. Het is van een aantal regels afhankelijk of de vergunning verleend wordt.

Wilt u hier hulp bij dan kunt u die bij ons krijgen. Wij hebben namelijk regelmatig te maken met het aanvragen van vergunningen in Zevenhuizen en weten waar we op moeten letten en waar we moeten zijn!

We begeleiden de verbouwing van begin tot eind en u kunt met een gerust hart alles aan ons uitbesteden. Tussentijds zullen we u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en planning!