Dakkapel Waddinxveen

Een dakkapel van hoge kwaliteit in Waddinxveen laten installeren? Neem dan contact op met Decodak!

Wij zorgen voor hoogwaardige kunststof prefab dakkapellen die jarenlang meegaan en kunnen als u dit wilt de hele verbouwing voor u plannen en uitvoeren. 

U vindt Decodak op iets meer dan 15 kilometer afstand van uw woonplaats. Wij zijn dan ook vlug bij u als er onverhoopt iets aan uw dakkapel gebeuren moet. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom om zo al eens kennis te maken met ons product en al wat vragen beantwoord te krijgen.

De pluspunten van Decodak

De pluspunten van een dakkapel

Dakkapel Waddinxveen

Uw Prefab dakkapel op maat gemaakt

Bij Decodak passen we de dakkapel aan voor elke situatie en leveren we dus maatwerk wat bij uw wensen en huis aansluit. De dakkapel wordt door onze vakmensen gemaakt in eigen fabriek en komt in zijn geheel bij u thuis in Waddinxveen aan. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en zorgen we er gelijk voor dat we de dakkapel snel kunnen leveren en plaatsen. Zo heeft u er zelf ook het minste omkijken naar.

U bepaalt zelf hoe de uitstraling van de dakkapel gaat zijn. Van de verdeling van de kozijnen tot de kleur. Bijna alles is naar uw smaak aan te passen. De afwerking aan zowel binnen als buitenkant, het materiaal en de afwerking is ook aanpasbaar. 

Heeft u in Waddinxveen een voorbeeld van een dakkapel gezien dat u wel bevalt, dan kunnen we deze zelfs exact en passend voor uw huis leveren.

Zonder kosten een adviseur aan huis

Een goed advies is uiteindelijk de basis van een goede dakkapel en daarom kunt u in Waddinxveen een afspraak maken met Decodak om bij u langs te komen. Onze adviseur komt kennismaken en zal informatie geven over ons bedrijf. Verder kan hij de mogelijkheden op locatie veel beter beoordelen. Wij voorzien u graag van een degelijk advies en nemen de mogelijkheden met u door. 

Dit advies is altijd gratis en zonder verdere verplichtingen. U krijgt een offerte en zodat u in een overzicht kunt zien wat de dakkapel van uw wens gaat kosten. Het is trouwens ook mogelijk om zelf op onze site een dakkapel offerte te maken. Zo heeft u snel een beeld van de huidige mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Garantie is bij ons belangrijk

Wij geven jarenlange garantie op ons werk, omdat we er trots op zijn en van ons zelf kunnen zeggen dat we kwaliteit leveren. Daarom krijgt u van ons op elke dakkapel de volgende garanties:

►20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking

►10 jaar garantie op de kunststof kozijnen

►10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)

►10 jaar garantie op het bekledingsmateriaal van de gevel.

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof dakkapel in waddinxveen prefab vanuit fabriek

Is een dakkapel vergunning verplicht in Waddinxveen?

Voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van uw woning is in Waddinxveen geen vergunning nodig. 

Een aanpassing aan de zijkant en de voorkant van uw huis zit vaak anders in elkaar en vaak is een dakkapel aan deze kanten van het huis wel vergunningplichtig. Een richtlijn die u kunt hanteren is dat als de buren in uw straat een dakkapel aan de voorkant van hun huis hebben u ook geen moeite zult hebben om een vergunning te krijgen. Per situatie gelden er andere regels en het is dus ook voor u het uitzoeken waard.

Wanneer u hier hulp bij nodig heeft, kunt u die bij ons krijgen. Wij weten namelijk ondertussen heel goed waar we op moeten letten en waar we moeten zijn voor het aanvragen van een vergunning in Waddinxveen.

 

We nemen u alle zorgen van de verbouwing uit handen en zullen de verbouwing tot in de kleinste details voor u regelen. We onderhouden contact met u en lichten u regelmatig in over de status van uw project!