Dakkapel Schoonhoven

Een dakkapel van hoge kwaliteit realiseren in Schoonhoven? Dan is het tijd om contact te zoeken met Decodak!

Wij plaatsen hoogwaardige kunststof prefab dakkapellen waar u voor een langere periode van kunt genieten. Ook regelen wij de verbouwing van begin tot eind en heeft u zelf nergens omkijken naar.

Decodak is niet ver van uw woonplaats verwijdert. We zitten namelijk op maar 17 kilometer bij u vandaan. We zijn daarom ook snel bij u voor het geven van service. Ook is onze showroom voor u eenvoudig te bezoeken. We nodigen u dan ook uit om een kijkje te komen nemen en met eigen ogen te zien wat er allemaal mogelijk is.

De voordelen van Decodak

De voordelen van een dakkapel

Dakkapel Schoonhoven

Een op maat gemaakte prefab dakkapel

Bij Decodak passen we voor iedere situatie de dakkapel aan en zorgen we dus voor maatwerk dat bij u huis en wensen past. Uw dakkapel zal door onze vakmensen gefabriceerd worden en komt compleet bij uw woning in Schoonhoven aan. Met deze werkwijze zijn we er zeker van dat we de hoge standaarden kunnen waarborgen en voldoen we aan alle gestelde kwaliteitseisen. Het afleveren en plaatsen regelen we ook voor u waardoor we eigenlijk maar 1 dag bij u over de vloer komen.

Het is aan u hoe de dakkapel er uiteindelijk uit komt te zien en we zullen u meenemen langs alle keuzes en de voor- en nadelen benoemen. De kleur, het materiaal en de afwerking zijn allemaal naar eigen inzicht aan te passen. Evenals de indeling van de ramen en de keuze van het gebruikte glas. 

Heeft u in Schoonhoven een mooi voorbeeld van een dakkapel gezien dan kunnen wij deze dakkapel aanpassen aan en uw huis en zal de uitstraling aan de buitenkant exact hetzelfde zijn. Daarmee maakt u het zichzelf en ons ook makkelijker om te kiezen.

Een gratis adviseur aan huis

Om tot een mooie dakkapel te komen, is een goed advies onmisbaar en vormt zelfs de basis. Daar zijn wij ondertussen wel van overtuigd en dat is ook de reden dat onze adviseur graag bij u thuis in Schoonhoven uitleg komt geven over Decodak en dan ook gelijk alle opties met u door zal spreken. Uiteindelijk kan hij bij u thuis de situatie goed beoordelen en een helder advies geven. Bij dit advies hoort ook een kosteloze en vrijblijvende offerte waarin u alles wat besproken is terug kunt lezen en ook gelijk een prijsindicatie heeft. Als u op een andere manier erachter wilt komen wat de kosten zijn, kunt u ook zelf een dakkapel offerte maken op onze website.

Een van onze belangrijke pijlers is garantie

Wij zijn overtuigd dat het gebruikte materiaal en onze werkwijze jarenlang stand houdt en daarom geven we op al onze dakkapellen de volgende garanties: 

  • 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking
  • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)
  • 10 jaar garantie op de gevelbekleding
premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
Dakkapel Schoonhoven

Stelt Schoonhoven een dakkapel vergunning verplicht?

Voor een dakkapel aan de achterkant van uw woning in Schoonhoven hoeft u geen vergunning aan te vragen normaliter. Op het moment dat u plannen heeft om een dakkapel aan de voorzijde of zijkant van het huis te gaan plaatsen, is het verstandig om uit te zoeken of dit zonder permissie van de gemeente mag. 

Wanneer u het niet precies weet, kunt u eens kijken naar andere huizen in de straat. Hebben zij een dakkapel aan de voorkant dan is de kans groot dat u hier ook een vergunning voor zult krijgen. Het is situatie afhankelijk en wanneer u twijfelt kunnen wij u helpen om dit uit te zoeken.

We hebben namelijk ervaring genoeg met dakkapel vergunningen in Schoonhoven en weten ondertussen welke wegen we moeten bewandelen.

U kunt de hele verbouwing aan ons uit handen geven en wij ontfermen ons erover om dit project samen met u tot een groot succes te maken!