Dakkapel Rotterdam

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige dakkapel in Rotterdam? Dan is Decodak de juiste partij!

We zijn specialist in kunststof dakkapellen en fabriceren deze in eigen fabriek. Kunststof is ideaal omdat het een lange levensduur heeft en de kleur nauwelijks veranderd door weersinvloeden. Tijdens de verbouwing nemen we vanaf het begint gelijk de regie en zorgen we ervoor dat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Rotterdam ligt op ongeveer 20 kilometer bij onze dakkapel showroom vandaan. Op die plek zijn al onze producten uitgestald en is altijd een adviseur beschikbaar die uw eerste vragen kan beantwoorden. 

Grootste pluspunten van Decodak

Grootste pluspunten van een dakkapel

dakkapel rotterdam

Kant-en-klare dakkapel op maat

Decodak zorgt altijd voor maatwerk en vervaardigt de dakkapel van uw keuze in een eigen fabriek, en dat noemen we prefab. Later wordt hij door een vrachtauto bij uw woning in Rotterdam afgeleverd en aan het dak vastgemaakt. Omdat we zo doen, nemen de tijd om een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit te maken en dit ziet u terug in de snelheid.

U maakt helemaal zelf uit hoe het de dakkapel er uiteindelijk uit gaat zien. We bedoelen daarmee dat er genoeg keus is uit diverse kleuren, manieren van afwerken en materialen. Ook de verdeling van de kozijnen de het glas is te kiezen.

Heeft u bij iemand anders in Rotterdam een dakkapel gezien die u mooi vindt en ziet u graag dezelfde uitvoering op uw dak verschijnen. Dan gaan we hiervoor zorgen. De kans is trouwens groot dat de dakkapel die u gezien heeft ook bij Decodak vandaan komt.

Een gratis adviseur aan huis in Rotterdam

De juiste Decodak dakkapel begint altijd bij een goed advies. Hier valt of staat alles mee en daarom komt onze adviseur graag thuis bij u in Rotterdam kijken naar de mogelijkheden. U kunt met vragen bij hem terecht en hij zal zijn deskundige blik werpen op de situatie bij u thuis en advies geven over de te maken keuzes. 

Door dit bezoek heeft hij een duidelijk beeld en maakt hij vrijblijvend een gratis offerte voor u. Daarin staan alle kosten duidelijk op een rijtje, zodat u vergelijkingsmateriaal heeft. Op onze website kunt u ook zelf een dakkapel offerte samenstellen.

Een van onze belangrijke pijlers is garantie

De dakkapellen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit hier zijn we trots op. Om die reden geven we lang garantie op de gebruikte materialen. 

We geven namelijk de volgende garanties op al onze dakkapellen:

  • 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking
  • 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)
  • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op de gevelbekleding
premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof dakkapel rotterdam

Is er een dakkapel vergunning nodig in Rotterdam?

Wanneer u een dakkapel aan de achterzijde van uw huis laat plaatsen, zal hier in Rotterdam geen vergunning voor nodig zijn in 9 van de 10 gevallen. Bij een aanpassing aan de voor- of zijkant is de kans groot dat dit anders ligt.

Zijn er in uw buurt huizen die wel een dakkapel aan de voorzijde hebben, dan kunt u er meestal wel op rekenen dat de vergunning voor uw dakkapel er ook wel gaat komen. Natuurlijk is geen enkele situatie hetzelfde en zijn de regels en voorwaarden uiteindelijk doorslaggevend. 

Wij hebben ervaring met de aanvraag van een dakkapel vergunning in Rotterdam en helpen u dan ook graag bij uw aanvraag.

Wij verzorgen de complete verbouwing, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft en kunt u zich bezighouden met wat echt belangrijk is!