Dakkapel Ridderkerk

Op zoek naar een dakkapel van hoge kwaliteit in Ridderkerk? Loop dan eens binnen bij Decodak, of laat ons langskomen! 

Wij hebben al veel kunststof dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit geplaatst in Ridderkerk en zullen er altijd voor zorgen dat u hier lang van kunt genieten. Wij denken met u mee kunnen ook de complete verbouwing verzorgen.  

Wist u dat Decodak dicht bij u in de buurt zit? Met de auto bent u in 25 minuten bij ons vanaf Ridderkerk. Dat wil zeggen dat we ook snel bij u zijn voor het verlenen van service. We nodigen u uit om onze showroom te bezoeken en met eigen ogen te zien wat voor producten wij kunnen leveren. Alle mogelijkheden in materialen en afwerking zijn hier te zien.

Belangrijkste voordelen van Decodak

Voordelen van een dakkapel

kunststof Dakkapel Ridderkerk

Uw Prefab dakkapel op maat gemaakt

Bij Decodak maken wij een dakkapel altijd helemaal op maat, vanuit de fabriek. Dat wil zeggen dat de dakkapel kant en klaar u kant op komt in Ridderkerk. Op deze manier duurt het plaatsen van de dakkapel slechts 1 dag en zijn we er zeker van dat we een product van hoge kwaliteit aan u afleveren. 

U bepaalt helemaal zelf hoe uw dakkapel eruit komt te zien. U kunt niet alleen de kozijnindeling en de kleur bepalen, maar ook het soort glas, de afwerking en de indeling van de kozijnen zijn te kiezen.

Wanneer u in de buurt in Ridderkerk een mooi voorbeeld van een dakkapel heeft gezien en u graag een dakkapel wilt hebben die hierop lijkt, is dit ook mogelijk.

Zonder kosten een adviseur aan huis

Decodak komt graag bij u in Ridderkerk langs om goed advies te kunnen geven. Dit is voor ons namelijk de basis van een goed resultaat. U maakt niet alleen kennis met ons als bedrijf, maar er is iemand die mee kan denken over de beste oplossing terwijl hij de situatie bij u thuis met eigen ogen kan zien. Via de dakkapel adviseur krijgt u een op maar gemaakte offerte en deze is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos. Via onze website kunt u zelf een gratis dakkapel offerte opstellen om een richtprijs te hebben van de dakkapel met de door u gewenste afmetingen.

Wij vinden goede garantie belangrijk

Wij staan achter de kwaliteit van het materiaal en het geleverde werk van onze dakkapellen en daarom geven we er jarenlange garantie op.

U krijgt op al onze dakkapellen altijd de volgende garanties: 

  • 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking
  • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op de gevelbekleding
  • 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)
premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
dakkapel ridderkerk

Is een dakkapel vergunning in Ridderkerk verplicht?

In Ridderkerk is een dakkapel vergunning vaak niet nodig om een dakkapel te realiseren aan de achterzijde van uw woning. Aan de zijkant of voorzijde is meestal wel een vergunning verplicht. Wanneer de buren al een dakkapel hebben, is de kans vrij groot dat ook u deze vergunning wel gaat ontvangen.  

Wanneer u wilt maakt Decodak maakt u wegwijs bij het aanvragen van een dakkapel vergunning in Ridderkerk doen we dit graag.

Verder kunnen we u ook verder ontzorgen door u de volledige verbouwing uit handen te nemen!