Dakkapel Papendrecht

Papendrecht wordt mooier met een dakkapel van Decodak en het liefst plaatsen we hem ook bij u thuis! Bekijk samen met ons de mogelijkheden! 

Kunststof dakkapellen, dat is waar wij heel goed in zijn. De hoge kwaliteit is waar wij door opvallen en wat ervoor zorgt dat u jarenlang geen omkijken heeft naar onderhoud of schoonmaak. De verbouwing zelf verzorgen we van A tot Z en we verzekeren dat u er zelf niks voor hoeft te regelen. 

Heeft u al eens gezien hoe dichtbij Decodak eigenlijk bij u in de buurt zit? Onze showroom bevindt zich op 17 kilometer van uw huis. Dat wil zeggen dat wij vlug bij u kunnen zijn voor het geven van service aan uw dakkapel. Omdat we zo dichtbij zitten, nodigen we u ook uit om eens te komen kijken naar onze producten en alvast een kennis te maken met ons bedrijf en werkwijze. In de showroom zijn verschillende voorbeelden te zien van ons werk en zo ziet u gelijk wat er allemaal kan.

Belangrijkste voordelen van Decodak

Belangrijkste voordelen van een dakkapel

Dakkapel Papendrecht

Een prefab dakkapel op maat

Een dakkapel op maat. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar Decodak is er in gespecialiseerd en weet voor elk huis een perfect passende oplossing te maken. Geen huis is hetzelfde en om die reden maken we uw dakkapel dan ook in een fabriek om er met de juiste machines en mensen aan te kunnen werken. Zo zorgen we dat wanneer de dakkapel in zijn geheel bij u huis in Papendrecht arriveert hij perfect zal passen. Door op deze manier te werk te gaan, behouden we de hoge kwaliteit die we voor ogen hebben en voldoen we ondertussen ook aan alle gestelde eisen.

Wanneer het over de materialen en de kleur van de dakkapel gaat, kunt u deze helemaal naar eigen smaak kiezen. Evenals de afwerking aan zowel de binnen als de buitenkant en de verdeling van het glas en de ramen zelf. Dit bepaalt uiteindelijk samen hoe de dakkapel eruit komt te zien en hoe hij aansluit bij de stijl van uw huis.

Gratis een adviseur bij u thuis

Over stijl gesproken… Hier geven we graag advies over. Om die reden is het mogelijk om onze adviseur bij u in Papendrecht langs te laten komen. Hij bekijkt daar de situatie en zal in overleg met u advies geven over de geschikte dakkapel. Heeft u zelf nog ideeën? Bespreek deze dan vooral met de adviseur, zodat hij ze mee kan nemen in de offerte. Hier staan alle keuzes nog eens netjes op een rijtje en zijn alle bijbehorende kosten ook inzichtelijk. Dit advies van Decodak is geheel vrijblijvend en kost u niks. Op onze website bestaat ook de mogelijkheid om zelf een dakkapel offerte op te stellen voor een dakkapel met de afmetingen en opties van uw keuze.

Wij vinden garantie belangrijk

We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van het gebruikte materiaal van onze dakkapellen en daarom geven wij ook een lange periode garantie op. 

Op al onze dakkapellen krijgt u:

  • 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking
  • 10 jaar garantie op de gevelbekleding
  • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)
premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
prefab kunststof Dakkapel Papendrecht

Is een dakkapel vergunning nodig in Papendrecht?

Aan de achterzijde van uw huis mag u in Papendrecht zo een dakkapel laten plaatsen in de meeste gevallen. Voor de voorkant en de zijkant is dit niet het geval. Hier moet vaak een vergunning voor aangevraagd worden. Om dit zeker te weten, zult u dit na moeten vragen bij uw gemeente. Een richtlijn die we u mee kunnen geven is dat een dakkapel bij de buren vaak betekent dat de vergunning voor u huis ook wel in orde zal komen. 

Wij zijn bekend met de geldende regels in Papendrecht en als het nodig is en u hier hulp bij nodig heeft, willen u met liefde en plezier wegwijs maken in de wereld van dakkapel vergunningen. 

U kunt de volledige verbouwing op onze schouders laten rusten en u kunt ervan uitgaan dat wij deze verbouwing tot in de puntjes en naar uw tevredenheid zullen regelen!