Dakkapel Ouderkerk aan de IJssel

In Ouderkerk aan de IJssel een dakkapel laten plaatsen? Kies dan voor Decodak!

Decodak zit gevestigd in Ouderkerk aan de IJssel en plaatst dagelijks prefab kunststof dakkapellen in de regio.

Decodak onderscheidt zich door enkel gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn onze dakkapellen altijd van hoge kwaliteit.

En aangezien we ook in Ouderkerk aan de IJssel zitten, kunnen we zeer snel service aan huis bieden.

Voordelen van Decodak

Voordelen van een dakkapel

Dakkapel Ouderkerk aan de IJssel

Wij maken uw dakkapel op maat

Wij zijn gespecialiseerd in prefab kunststof dakkapellen welke wij helemaal op maat bouwen. U kunt hierbij zelf bepalen hoe de dakkapel eruit komt te zien.

Op die manier sluit de dakkapel niet alleen perfect aan bij uw persoonlijke voorkeuren, maar ook bij de stijl van uw woning.

Onze prefab dakkapellen gaat tot 6 meter breed, en kunnen tot 1,75 meter hoog worden gemaakt. 

Daarnaast kunt u kiezen uit allerlei kleuren, en specifieke kozijnindeling, dubbel- of driedubbel glas, en zelfs of het kunststof een houtnerfprofiel moet krijgen zodat het niet van hout te onderscheiden is. Alles is bij ons mogelijk, zelfs de afwerking van A tot Z.

Onze adviseur komt naar u toe

Onze dakkapel adviseur komt gratis en vrijblijvend naar u toe in Ouderkerk aan de IJssel om alle wensen en mogelijkheden te bespreken over uw nieuwe dakkapel.

Waarschijnlijk heeft u een heleboel vragen omtrent de verbouwing, en wat daar allemaal bij komt kijken. Onze adviseur heeft op iedere vraag een antwoord.

U kunt vrijblijvend een maatwerk offerte ontvangen of zelf vooraf een goede prijsindicatie ontvangen via onze online dakkapel offerte

Via de onderstaande knop kunt u een afspraak met onze adviseur inplannen.

Zeer goede garantievoorwaarden

Een dakkapel is een grote investering en uiteraard wilt u dat u ook waar krijgt voor uw geld.

Decodak maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten waardoor wij ook degelijke garantie kunnen geven. 

Zo geven wij bijvoorbeeld 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op het glas tegen lekkage, 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen, en tevens 10 jaar garantie op de gevelbekleding!

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof Dakkapel Ouderkerk aan de IJssel

Is een dakkapel vergunning nodig in Ouderkerk aan de IJssel?

In Ouderkerk aan de IJssel  is een dakkapelvergunning in de meeste gevallen niet nodig wanneer de dakkapel aan de achterkant van de woning wordt geplaatst.

Wilt u een dakkapel aan de voorkant van de woning of zijkant laten plaatsen, dan kan hiervoor wel een vergunning nodig zijn.

Hebben de buren ook op dezelfde plek een dakkapel in Ouderkerk aan de IJssel, dan zal dit voor u ook geen probleem vormen voor het verkrijgen van de vergunning.

Decodak helpt u graag bij het verkrijgen van een vergunning, en kan de verbouwing van A tot Z voor u regelen.