Dakkapel Nieuwerkerk aan den IJssel

Een kwalitatief hoogwaardige dakkapel laten plaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Zorg dan dat u contact opneemt met Decodak!

Het plaatsen van kant-en-klare kunststof dakkapellen is onze specialiteit. Wij werken graag met kunststof materialen, omdat het kleurvast en onderhoudsarm is. Op deze manier heeft u er de komende jaren geen omkijken naar en haalt u kwaliteit in en op uw huis. Het is ook mogelijk om ons de hele verbouwing te laten doen.

Decodak zit op een steenworp afstand van uw woonplaats, omdat we op nog geen 25 minuten rijden bij u vandaan zitten. Dit houdt in dat wanneer u ons belt we snel bij u zijn om hulp te bieden. In onze showroom kunt u alle mogelijkheden met eigen ogen komen bekijken en alvast inspiratie opdoen voor uw eigen dakkapel.

Grootste voordelen van Decodak

Grootste voordelen van een dakkapel

kunststof prefab Dakkapel Capelle aan den IJssel

Een Prefab dakkapel op maat

Decodak levert maatwerk en maakt de dakkapel van uw voorkeur in een eigen fabriek. Daarna wordt hij in zijn geheel op een vrachtwagen bij u huis in Nieuwerkerk aan den IJssel afgeleverd en geplaatst. Omdat we het op deze manier doen, nemen we alle tijd om een dakkapel te maken van hoge kwaliteit en het komt ook de snelheid ten goede. 

U bepaalt helemaal zelf hoe het eindresultaat van de dakkapel eruit gaat zien. Daarmee bedoelen we dat er volop keus is uit verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Ook is er de keuze uit verschillende soorten glas.

Heeft u bij een bekende in Nieuwerkerk aan den IJssel een dakkapel gezien die u wel bevalt en wilt u graag dezelfde uitvoering. Dan is dit natuurlijk mogelijk. Er is trouwens een grote kans dat wat u gezien heeft ook bij Decodak vandaan komt.

Een gratis adviseur aan huis

Als het om een goed advies gaat, bent u bij Decodak in goede handen. U kunt een afspraak maken met onze adviseur die dan gratis bij u langskomt om kennis te maken en de situatie ter plekke te bekijken. Hij zal met u de mogelijkheden doornemen en ook luisteren naar uw wensen. Op basis hiervan maakt hij een vrijblijvende en gratis offerte. U zit nergens aan vast, maar heeft gelijk een duidelijk richtbedrag van wat de dakkapel gaat kosten. Wilt u zelf uitrekenen wat het gaat kosten dan kan dit op onze website via de knop dakkapel offerte.

Een van onze belangrijke pijlers is garantie

Garantie, garantie en nog eens garantie. Omdat we trots zijn op ons product en ook werken met kwaliteitsproducten en vakmensen geven we op onze dakkapellen een flinke periode garantie. Bij al onze dakkapellen krijgt u 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen, 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage) en 10 jaar garantie op de gevelbekleding.

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof kunststof prefab Dakkapel Capelle aan den IJssel wit

Vraagt Nieuwerkerk aan den IJssel om een dakkapel vergunning?

In Nieuwerkerk aan den IJssel heeft u normaal gesproken geen verplichting voor het afsluiten van een vergunning voor een dakkapel als deze aan de achterkant van uw huis komt te zitten. 

Aan de zijkant en de voorkant is dit een iets ander verhaal en is een vergunning meestal wel noodzakelijk. Een tip: Als bij de buren een dakkapel aan de voorkant zit, is de kans groot dat dit bij u ook mag en u de vergunning eenvoudig zult krijgen. Het ligt natuurlijk aan een aantal factoren, maar in grote lijnen kunt u deze stelregel wel aanhouden.

We hebben als Decodak al vele vergunningen voor dakkapellen aangevraagd en kunnen ons gerust specialist hierin noemen. Als u wenst dat we u hiermee helpen, doen we dit graag!

U kunt de complete verbouwing aan ons toevertrouwen en laat ook vooral weten wanneer u tussentijds ideeën of vragen heeft!