Dakkapel Moordrecht

Een kwalitatief hoogwaardige dakkapel in Moordrecht. Is dat wat u zoekt? Kom dan in contact met Decodak! 

Vooral kunststof dakkapellen zijn onze specialiteit en dan met name in een fabriek (prefab) gefabriceerde varianten. Het materiaal kunststof is perfect, omdat het kleurvast is en nauwelijks onderhevig is aan slijtage. Regen, zon en wind krijgen er nagenoeg geen vat op en bent u voor lange tijd vrijgesteld van onderhoud.

Het is dus een duurzaam product waar u jarenlang plezier aan beleefd zonder er omkijken naar te hebben. Wanneer we aan een verbouwing beginnen ontzorgen we u volledig en nemen we hierin vanaf het allereerste moment de regie. Voor overleg en advies zijn wij altijd bereikbaar. 

Vanuit Moordrecht bent u met de auto binnen 20 minuten bij onze showroom. Daar vindt u al onze producten uitgestald en staat de koffie altijd klaar. Kom dus gerust eens langs om alvast advies in te winnen en vragen te stellen over de mogelijkheden en voordelen van een dakkapel voor uw huis.

Belangrijkste pluspunten van Decodak

Belangrijkste pluspunten van een dakkapel

Dakkapel Moordrecht prefab

Een kant-en-klare dakkapel op maat

Maatwerk is ons op het lijf geschreven. Er is namelijk bijna geen andere branche waarin maatwerk zo belangrijk is. Elke dakkapel is anders en wij passen deze dan ook graag helemaal naar uw wensen aan. Onze vakmensen maken de speciaal voor u aangepaste dakkapel in eigen fabriek. Hierna wordt hij naar uw woning in Moordrecht gebracht om hem daar ter plekke op het dak te hijsen met een hijskraan en binnen 1 dag af te werken. We werken op deze manier om de kwaliteit hoog te houden en te voldoen aan de gestelde eisen. 

U heeft het uiteindelijke resultaat van de dakkapel volledig in eigen hand en bijna alles is aan te passen om tot het perfecte resultaat te komen. Keuze die u kunt maken, zijn het soort materiaal, de kleur en de afwerking. Ook de indeling van de ramen en het soort glas zijn te kiezen en bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling. In uw buurt in Moordrecht een fraaie dakkapel gezien? Dan kunnen we een gelijkend model maken en aanpassen voor uw situatie.

Gratis een adviseur aan huis

De perfecte dakkapel is alleen te bereiken wanneer het begint met een degelijk advies. Wij nemen bij Decodak dan ook altijd eerst de tijd om u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden bij u thuis in Moordrecht. Onze adviseur komt graag kennis maken en zal de situatie in zich opnemen, luisteren naar uw wensen en zijn ideeën met u delen. Hij geeft tips over de afwerking of materiaalkeuze en maakt aan de hand hiervan een offerte voor u op. Dit is kosteloos en u zit nergens aan vast. Om zelf alvast een beeld te krijgen van de kosten mogelijkheden kunt u zelf een dakkapel offerte maken op onze website.

Wij hechten veel waarde aan garantie

Wanneer u een dakkapel koopt en laat plaatsen, is het belangrijk dat u hier nog jarenlang plezier van kunt hebben. Omdat wij kwaliteit op nummer 1 hebben staan en vertrouwen hebben in het geleverde werk krijgt u van ons op elke dakkapel de volgende garanties: 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen, 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage) en maar liefst 10 jaar garantie op de gevelbekleding.

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
Dakkapel Moordrecht kunststof donkerblauw 4 ramen

Vraagt Moordrecht om een dakkapel vergunning?

Wanneer u een dakkapel aan de achterkant van uw woning wilt laten plaatsen, zal Moordrecht hier geen vergunning voor vragen. Bij een aanpassing aan de voorkant of zijkanten is dit waarschijnlijk anders. 

Hebben sommige huizen in de buurt wel een dakkapel aan de voorkant van het dak, dan kunt u er bijna vanuit gaan dat de vergunning voor uw dakkapel ook wel verleend zal worden. Uiteindelijk is elke situatie anders en er zijn veel verschillende zaken die een rol spelen bij het afgeven van een vergunning. 

We zijn bekend met het aanvragen van vergunningen voor dakkapellen in Moordrecht en wij staan u dan ook bij met raad en daad over deze kwesties.

Wij regelen de gehele verbouwing voor u en nemen alle zorgen uit handen. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken!