Dakkapel Lekkerkerk

Een hoge kwaliteit dakkapel laten plaatsen in Lekkerkerk van hoge kwaliteit? Decodak is dan de juiste partij!

Wij plaatsen niet alleen hoogwaardige dakkapellen (prefab) van kunststof waar u zeer lange tijd plezier van heeft, maar kunnen de verbouwing ook van A tot Z voor u regelen.

Decodak zit vlak bij u in de buurt want wij zitten op slechts 9 minuten afstand bij u vandaan. Wanneer er service geboden moet worden dan kunnen wij dus ook snel ter plaatse zijn.

Bovendien hebben wij een eigen showroom waar u verschillende producten kunt komen bekijken.

Voordelen van Decodak

Voordelen van een dakkapel

prefab dakkapel blauw kunststof witte kozijnen decodak

Prefab dakkapel op maat

Een dakkapel maakt Decodak geheel voor u op maat, vanuit de fabriek. De dakkapel komt dus kant en klaar naar u toe in Lekkerkerk. Dat betekent tegelijkertijd dat het plaatsen een stuk minder tijd kost en dat u een hoogwaardig kwaliteitsproduct afgeleverd krijgt. 

Hoe de dakkapel eruit komt te zien bepaalt u helemaal zelf. Zo kunt u niet alleen de kleur en kozijnindeling bepalen, maar ook de afwerking, de opties, en het soort glas.

Indien uw buren ook een dakkapel hebben in Lekkerkerk en u wilt dat uw dakkapel hier sprekend op lijkt, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Adviseur aan huis, geheel kosteloos

Goed advies is goud waard, en daarom komt Decodak graag bij u langs in Lekkerkerk om u goed te informeren over de mogelijkheden. Zo kunt u niet alleen kennis maken met ons bedrijf, maar tegelijkertijd iemand mee laten denken over de mogelijkheden.

Via de dakkapel adviseur kunt u een maatwerk offerte krijgen, uiteraard gratis en vrijblijvend, of via onze website een gratis dakkapel offerte samenstellen zodat u een goede indicatie heeft van de kosten.

Garantie is een van onze sterke punten

Al onze dakkapellen zijn van hoge kwaliteit en dat zie je tevens terug aan de langdurige garantie die wij geven. 

Op al onze dakkapellen geven wij:

  • 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking
  • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)
  • 10 jaar garantie op de gevelbekleding
premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof Dakkapel Lekkerkerk

Een dakkapel vergunning nodig in Lekkerkerk?​

In Lekkerkerk is een vergunning voor een dakkapel normaal gesproken niet nodig wanneer de dakkapel aan de achterzijde van de woning wordt geplaatst. Aan de voorkant of zijkant van de woning is er normaal gesproken wel een vergunning nodig.

Hebben uw buren ook een dakkapel aan de voorkant of zijkant, dan krijgt u hoogstwaarschijnlijk ook een vergunning hiervoor.

Decodak kan u ook helpen met het aanvragen van de dakkapelvergunning in Lekkerkerk!

Wij kunnen de verbouwing van A tot Z voor u regelen!