Dakkapel Krimpenerwaard

Wilt u in Krimpenerwaard een dakkapel laten plaatsen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Decodak aan het juiste adres!

Decodak plaatst prefab kunststof dakkapellen in alles soorten en maten, tot 6 meter breed. Bij ons is alles mogelijk, zelfs de complete afwerking.

Decodak zit in Oudekerk a/d IJssel gevestigd en dat is slechts 21 minuten van Krimpenerwaard. Dat betekent dat wij ook snel ter plaatse kunnen zijn indien er service geboden moet worden. 

Tevens bent u van harte welkom in onze showroom waar u niet alleen dakkapellen kunt komen bekijken, maar ook naar kozijnen, raamdecoratie, en nog veel meer!

Voordelen van Decodak

Voordelen van een dakkapel

prefab dakkapel blauw kunststof witte kozijnen decodak

Dakkapel voor u op maat gemaakt

Decodak maakt ieder dakkapel op maat, precies zoals de klant hem hebben wilt. U kunt daarbij niet alleen de breedte en hoogte zelf bepalen, maar ook welke kleur de dakrand moet worden, de zijkanten, en de kleur van het kozijn. Zelfs de kozijnindeling kunt u helemaal zelf bepalen. 

Wilt u uw dakkapel in Krimpenerwaard exact op die van de buren laten lijken? Ook dat is bij ons mogelijk.

Onze adviseur komt graag bij u langs

De Decodak adviseur komt graag bij u thuis langs in Krimpenerwaard om kennis te maken, en de mogelijkheden te bespreken. De adviseur kan u dan meteen vertellen wat er allemaal mogelijk is, en een gratis berekening doen. Zo heeft u vooraf een goede indicatie van de kosten.

Uiteraard kunt u ook vooraf een gratis dakkapel offerte samenstellen op onze website. Dat maakt het vergelijken nog eenvoudiger.

Uitgebreide garantie op een Dakkapel

In tegenstelling tot veel andere dakkapel bedrijven, geven wij een uitgebreide garantie op onze dakkapellen in Krimpenerwaard omdat wij kwaliteit bieden en vertrouwen hebben in onze producten.

Zo krijgt u bijvoorbeeld 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op de kozijnen, 10 jaar garantie op het glas (op lekkage), en 10 jaar garantie op de gevelbekleding!

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
dakkapel krimpenerwaard

Een dakkapel vergunning nodig in Krimpenerwaard?

In de meeste gevallen is in Krimpenerwaard alleen een dakkapelvergunning nodig wanneer de dakkapel aan de voorkant of aan de zijkant van de woning komt te zitten. Aan de achterkant is een dakkapel vergunning in de meeste gevallen dus nooit nodig.

Mocht er toch een vergunning nodig zijn, dan kunnen wij u helpen met de vergunningsaanvraag. U kunt de klus dus van A tot Z aan ons uitbesteden. 

Bekijk hier onze dakkapel prijzen.