Dakkapel Krimpen aan de Lek

Bent u op zoek naar een dakkapel bedrijf in de buurt van Krimpen aan de Lek? Dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Decodak zit op een afstand van slechts 10 minuten van Krimpen aan de Lek en plaatst dakkapellen van hoge kwaliteit.

Met ons kunt u alle kanten uit! Wij plaatsen ook in Krimpen aan de Lek een dakkapel geheel van kunststof (prefab) van zeer hoge kwaliteit. 

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten dakkapellen, tot wel 6 meter. Niet alleen de kleur kunt u helemaal zelf bepalen, maar ook hoe de dakkapel er verder uit komt te zien.

Hebben de buren ook een dakkapel in Krimpen aan de Lek en wilt u dat uw dakkapel qua uiterlijk overeenkomt? Ook dat is bij ons mogelijk!

Voordelen van Decodak

Voordelen van een dakkapel

prefab dakkapel blauw kunststof witte kozijnen decodak

Kwaliteit dakkapel op maat

Bij ons kunt u geheel uw eigen dakkapel samenstellen zodat deze ook perfect aansluit bij uw woning in Krimpen aan de Lek. Zo kunt u de kleuren bepalen van de zijwangen, de dakrand, en de kozijnen, zelf de kozijnindeling bepalen,  en zelfs het soort glas kiezen. Maar er is nog veel meer mogelijk! Wij kunnen zelfs de afwerking van A tot Z voor u regelen.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten zodat u zeer lang van uw nieuwe dakkapel kunt genieten. Daarom gebruiken wij ook enkel kunststof materialen welke niet alleen kleurvast zijn, maar ook onderhoudsvriendelijk zijn.

 

Kosteloos een adviseur bij u thuis

Onze dakkapel adviseur komt gratis en vrijblijvend bij u langs in Krimpen aan de Lek om alle mogelijkheden te bespreken, en u te voorzien van passend advies.

Onze adviseur kan u precies vertellen waar u rekening mee moet houden, en wat er allemaal bij een nieuw dakkapel komt kijken.

Wilt u vooraf een prijsindicatie ontvangen, dan kunt u gratis gebruik maken van onze online dakkapel offerte. Via de knop hieronder kunt u ook meteen een afspraak met onze adviseur maken.

Uitstekende garantie op een dakkapel

Omdat wij uitsluitend met hoogwaardige materialen werken, kunnen wij ook een uitstekende garantie bieden op een dakkapel!

Zo geven wij bijvoorbeeld 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op de kozijnen, 10 jaar garantie op het glas (op lekkage), en 10 jaar garantie op de gevelbekleding!

En aangezien wij op slechts 10 minuten van Krimpen aan de Lek zitten, kunnen wij ook snel service aan huis bieden.

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
Dakkapel Krimpen aan de Lek

Een dakkapel vergunning nodig in Krimpen aan de Lek?

Voor de meeste huizen in Krimpen aan de Lek is een dakkapel vergunning niet nodig wanneer de dakkapel aan de achterkant wordt geplaatst. Een dakkapel vergunning is vaak wel nodig wanneer de dakkapel aan de zijkant of voorkant van de woning geplaatst moet worden. 

Hebben de buren ook aan de zijkant of voorkant een dakkapel zitten, dan zal de vergunningaanvraag hoogstwaarschijnlijk voor u geen probleem opleveren.

Vaak kan onze adviseur snel een inschatting maken of er wel of geen vergunning nodig is, en daarnaast kunnen wij u altijd helpen met het aanvragen van een vergunning voor een dakkapel in Krimpen aan de Lek. Wij regelen de verbouwing van A tot Z voor u.