Dakkapel Krimpen aan de IJssel

Een dakkapel in Krimpen aan de IJssel laten plaatsen van hoge kwaliteit? Bij Decodak bent u dan aan het juiste adres!

Decodak plaatst in slechts 1 dag tijd een prachtig prefab kunststof dakkapel in alles soorten en maten, tot wel 6 meter breed.

Een dakkapel kunt u bij ons helemaal naar smaak zelf samenstellen waardoor deze naadloos aansluit bij de stijl van uw woning.

Decodak zit gevestigd in Oudekerk a/d IJssel en dat is slechts minuten van Krimpen aan de IJssel. Dat betekent tegelijkertijd dat wij ook snel ter plaatse kunnen zijn wanneer er service geboden moet worden. 

Wilt u de dakkapellen en mogelijkheden vooraf komen bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom!

Voordelen van Decodak

Voordelen van een dakkapel

prefab dakkapel blauw kunststof witte kozijnen decodak

Een dakkapel op maat

Alle dakkapellen worden bij Decodak op maat gemaakt en exact zoals u hem hebben wilt. Niet alleen de breedte en hoogte kunt u zelf bepalen, maar ook de afwerking, de kleur, het soort glas, en nog veel meer!

Hebben uw buren in Krimpen aan de IJssel een dakkapel en wilt u dat uw dakkapel qua uiterlijk daar niet veel van afwijkt, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Gratis adviseur aan huis

Ook in Krimpen aan de IJssel komt onze dakkapel adviseur graag aan huis, wat geheel vrijblijvend is.

Zo kunt u kennis maken met ons bedrijf en u laten voorlichten wat de mogelijkheden allemaal zijn. Uiteraard kunt u tevens een duidelijke kostenindicatie ontvangen zodat u weet wat de kosten kunnen gaan worden.

Vooraf al een prijsindicatie ontvangen? Ook dat is mogelijk. Maak in dat geval dan gratis gebruik van onze online dakkapel offerte.

Uitgebreide service en garantie

Bij ons weet u precies hoe de service en garantie in elkaar steekt, wat bij andere bedrijven soms nog wat vragen kunnen doen oprijzen.

Decodak werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten waardoor wij dan ook goede garantievoorwaarden tegenover kunnen stellen.

Zo krijgt u bijvoorbeeld 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op de kozijnen, 10 jaar garantie op het glas (op lekkage), en 10 jaar garantie op de gevelbekleding!

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
dakkapel krimpen aan de ijssel

Een dakkapel vergunning nodig in Krimpen aan de IJssel ?

Een dakkapel vergunning is in Krimpen aan de IJssel voor een dakkapel aan de achterzijde van de woning normaal gesproken niet nodig. Een dakkapel aan de voorkant of zijkant van het huis kan een ander verhaal worden.

Wij helpen u graag met het aanvragen van de vergunning en geven ook kosteloos advies.

U kunt de klus dus van A tot Z aan ons uitbesteden.