Dakkapel Gouda

Een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit te laten plaatsen in Gouda? Dan is het tijd om in contact te komen met Decodak!

Wij zijn namelijk specialisten in het plaatsen van kant-en-klaar op maat gemaakte dakkapellen uitgevoerd in kunststof. Op deze manier heeft u er direct profijt van en bent u er ook van verzekerd dat u er de komende tijd geen omkijken naar zult hebben. Het liefst nemen we de complete zorg van de verbouwing uit handen en plaatsen we een fraaie en volledig afgewerkte dakkapel bij u in Gouda. 

Misschien heeft u al weleens van Decodak gehoord. Dit zou zomaar kunnen, omdat we namelijk niet ver bij u vandaan zitten. Met de auto bent u in 23 minuten bij onze showroom. Kom gerust eens langs om te kijken hoe onze producten eruit zien en wat er bij u allemaal mogelijk is. De korte afstand tussen ons en uw woonplaats heeft ook voordelen voor de snelheid van de service. We zijn namelijk net zo vlug bij u als u bij ons.

Grootste pluspunten van Decodak

Grootste pluspunten van een dakkapel

Dakkapel Gouda

Kant-en-klare dakkapel op maat

Elk huis is anders en daarom zijn wij specialist in het leveren van maatwerk. Uw wensen en en ons vakmanschap komt samen in de fabriek waar uw dakkapel speciaal voor u vervaardigd wordt. Wanneer hij klaar is, vervoeren we hem naar uw huis in Gouda om hem ter plekke binnen 1 dag aan het dak te bevestigen. Door het op deze manier te doen, houden we de prijs scherp en zijn we er zeker van dat de dakkapel en het andere geleverde werk voldoet aan de benodigde kwaliteitseisen. 

De stijl en uitstraling van de dakkapel bepaald u helemaal zelf en bijna alles is te kiezen of aan te passen. Er zijn eindeloze mogelijkheden in materiaal, kleur en afwerking. De verdeling van de kozijnen en de bijbehorende soort glas is ook vrij te bepalen. Het zou zomaar kunnen dat u in Gouda een dakkapel gezien heeft die aan uw aandacht heeft getrokken. We kunnen zorgen dat exact dezelfde dakkapel bij u gerealiseerd wordt.

Een gratis adviseur bij u thuis

Bij Decodak beginnen we altijd met goed advies om zo de geschikte dakkapel voor uw huis samen te kunnen stellen. Onze adviseur komt graag in Gouda naar u toe om uitleg te geven en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hij zal uw wensen meenemen en advies geven over bepaalde keuzes. Hij kan gelijk de maten opnemen en zal gratis een vrijblijvende offerte voor u maken. Zo kunt u later nog eens rustig nakijken wat de dakkapel u gaat kosten en wat hier allemaal voor gedaan wordt. Via onze website is het ook mogelijk om alvast een raming te maken van de kosten en krijgt u een snel en eenvoudig een dakkapel offerte.

Garantie is voor ons van groot belang

Het materiaal en ons werk is van zulke kwaliteit dat we hierop een lange garantie geven. Alle dakkapellen die wij plaatsen hebben standaard de volgende garanties: 

  • 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking
  • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)
  • 10 jaar garantie op de gevelbekleding
premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof Dakkapel Gouda

Is er een dakkapel vergunning nodig in Gouda?

In Gouda is een dakkapel aan de achterkant van het huis te realiseren zonder vergunning. Voor de zijkant en de voorkant gelden andere regels en hier is het aanvragen van een vergunning meestal wel nodig. Om te bepalen of u kans maakt om een vergunning te krijgen, kunt u kijken naar de huizen in uw straat. Wanneer deze wel een dakkapel aan de voor- of zijkant hebben, is de kans groot dat de vergunning voor u ook geen probleem hoeft te vormen. Het is echter aan de gemeente om hier een definitieve beslissing over te nemen.

Wij hebben in Gouda al vaker dakkapellen geplaatst en zijn daarom ook bekend met welke vergunningen hier voor gebruikelijk zijn. Als u wilt dat we helpen met de aanvraag hiervan doen we dit graag.

De hele verbouwing zal van A tot Z door ons gecoördineerd worden. Bij vragen, mag u altijd contact met ons opnemen en we houden u tussentijds ook op de hoogte van de vorderingen!