Dakkapel Dordrecht

Uw huis in Dordrecht laten voorzien van een dakkapel van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Decodak! 

Het plaatsen van prefab dakkapellen is onze specialiteit. Dit materiaal behoudt zijn kleur en vergt weinig onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken naar de komende jaren en is de kwaliteit gegarandeerd. We verzorgen eventueel ook de complete verbouwing van begin tot eind.

Decodak is dichtbij uw woning gevestigd en u bent binnen een half uur van Dordrecht bij onze showroom. Dit betekent ook dat wanneer u ons belt we snel ter plaatse zijn om te helpen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden zelf te bekijken en gelijk inspiratie op te doen voor een dakkapel voor uzelf.

De pluspunten van Decodak

De pluspunten van een dakkapel

Dakkapel Dordrecht

Uw Prefab dakkapel op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, omdat we niks anders doen in onze branche. Iedere dakkapel ziet er anders uit wij maken deze dan ook helemaal passend voor uw situatie. Onze vakmensen vervaardigen de speciaal voor u uitgedachte dakkapel in de fabriek wat prefab genoemd wordt. Daarna brengen we hem in zijn geheel naar uw woning in Dordrecht om hem daar te plaatsen. Door zo te werken, houden we de kwaliteit hoog en worden de gestelde normen en eisen bij elke dakkapel opnieuw gegarandeerd. 

Het uiteindelijke resultaat van de dakkapel ligt volledig in uw handen. Bijna alles is aan te passen aan uw wensen. De keuzes die te maken zijn bestaan uit het soort materiaal, de afwerking van de dakrand en de kleur. De verdeling van de kozijnen en het glas zijn ook te kiezen en zullen grotendeels de stijl van de dakkapel bepalen. In de buurt in Dordrecht een mooie dakkapel gezien? Dan maken wij een bijna identieke variant die aangepast is aan uw huis.

Gratis een adviseur bij u thuis

Een perfecte dakkapel begint met een degelijk advies. Decodak neemt daarom altijd uitgebreid te tijd om u te adviseren en komen bij u thuis in Dordrecht. De dakkapel adviseur zal de bestaande situatie komen bekijken, met u praten over uw eigen wensen en daarna zijn advies met u delen. Hij heeft vaak goede tips over bijvoorbeeld de keuze van het materiaal of de afwerking. Hierna maakt hij, indien gewenst, een kosteloze en geheel vrijblijvende offerte voor u op. Om zelf de kosten alvast inzichtelijk te krijgen en vergelijkingsmateriaal te hebben, kunt u zelf een dakkapel offerte samenstellen op onze website.

Garantie is bij ons belangrijk

Wij vinden het belangrijk dat u lang kunt genieten van uw dakkapel en daarom bieden we garanties die hierbij aansluiten. 

Bij al onze dakkapellen krijgt u: 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op de gevelbekleding, 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage) en ook 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen.

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof dakkapel dordrecht

Is een dakkapel vergunning verplicht in Dordrecht?

In Dordrecht is een dakkapel vergunning vaak niet noodzakelijk voor het voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van uw huis. Aan de voorkant of zijkanten dan vaak wel weer een vergunning verplicht gesteld. Als in de straat andere huizen ook voorzien zijn van een dakkapel is het zeer goed mogelijk dat u een vergunning zult krijgen voor een soortgelijke dakkapel. Het is verstandig om dit van tevoren uit te zoeken en wanneer u hier hulp bij nodig heeft, helpt Decodak u hier mee. We hebben niet voor niks veel ervaring met de aanvraag van vergunningen voor dakkapellen in Dordrecht en delen deze kennis graag.

We verzorgen de verbouwing van A tot Z en u heeft er zelf geen omkijken naar!