Dakkapel Capelle aan den IJssel

Een hoge kwaliteit dakkapel laten plaatsen in Capelle aan den IJssel? Kies dan voor Decodak!

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen hoogwaardige prefab dakkapellen die uit kunststof vervaardigd zijn. Zodat u er jaren plezier aan kunt beleven met een minimale onderhoudsbehoefte. Ook regelen we de complete verbouwing voor u. Wij zorgen graag voor mooie Dakkapellen in Capelle aan den IJssel. 

Decodak zit niet ver bij u uit de buurt, want u vindt ons op minder dan 14 minuten rijden vanaf uw huis. Als er service nodig is, zijn wij daarom dus ook snel bij u. 

Ook beschikken wij over een eigen showroom waar al onze producten te bezichtigen zijn, van dakkapellen tot aan raamdecoratie.

De voordelen van Decodak

De voordelen van een dakkapel

Dakkapel Capelle aan den IJssel

Een op maat gemaakte prefab dakkapel

Decodak maakt voor u een dakkapel helemaal op maat, in de fabriek. De dakkapel komt op die manier helemaal compleet naar uw huis in Capelle aan den IJssel. Op deze manier zorgen we ervoor dat het plaatsen een stuk sneller gaat en dat het een product is dat aan de hoge gevraagde kwaliteitseisen eisen voldoet. 

Het is aan u hoe de dakkapel er uiteindelijk uit gaat zien. Onder andere de indeling van de kozijnen en de kleur van de dakkapel is helemaal naar eigen wens te kiezen. Ook hoe de dakkapel afgewerkt wordt, de extra’s en de beglazing is te kiezen. 

Wanneer de buren in Capelle aan den IJssel ook een dakkapel hebben en u wilt er precies zo een of een dan kunnen wij dit voor u regelen.

Een adviseur aan huis, geheel kosteloos

Alles begint bij een degelijk advies en om die reden komt Decodak bij u thuis langs in Capelle aan den IJssel om een duidelijke uitleg te geven over wat er allemaal mogelijk is. Dit is voor u de eerste kennismaking met ons bedrijf, maar biedt u ook de mogelijkheid om professioneel advies in te winnen en iemand mee te laten kijken naar de situatie in uw huis.

De dakkapel adviseur zorgt voor een op maat gemaakte offerte en dit is natuurlijk vrijblijvend en geheel kosteloos. Ook kunt u op onze site een gratis dakkapel offerte maken om u zo een goed beeld te geven van wat het gaat kosten.

Een van onze sterke punten is garantie

Onze dakkapellen zijn kwalitatief hoogwaardig en daarom geven we ook een garantie met een lange looptijd

Voor al onze dakkapellen geldt:

  • 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking
  • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)
  • 10 jaar garantie op de gevelbekleding
premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof prefab Dakkapel Capelle aan den IJssel

Is een dakkapel vergunning nodig in Capelle aan den IJssel?

Capelle aan den IJssel stelt een dakkapel vergunning normaliter niet verplicht op het moment dat het gaat om het realiseren van een dakkapel aan de achterkant van uw huis. Wat betreft de zijkanten en de voorkant ligt dit iets anders en is er vaak wel een vergunning vereist. Het is goed om te kijken of uw buren wel aan de voorkant van de straat een dakkapel hebben, want dan kunt u er bijna vanuit gaan dat de gemeente u hier ook een vergunning voor zal verlenen. 

Decodak heeft jarenlange ervaring met het aanvragen van een vergunning voor dakkapellen in Capelle aan den IJssel en kan u hiermee assisteren! 

We denken met u mee en ontzorgen u van begin tot eind tijdens de complete verbouwing!