Dakkapel Bergambacht

Woont u in Bergambacht en twijfelt u over een dakkapel op uw huis? Zoek dan contact met Decodak! 

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en aanbrengen van kunststof dakkapellen van een hoge kwaliteit waar u jarenlang extra woongemak door zult ervaren. Wij kunnen de complete verbouwing voor onze rekening nemen, zodat u hier zelf niks voor hoeft te regelen. 

Decodak ligt op steenworp afstand van uw woonplaats en zelfs zo dichtbij dat u straks vanuit uw nieuwe dakkapel onze showroom misschien wel kunt zien liggen. Wanneer u in de auto stapt, bent u in ongeveer 10 minuten bij ons. Omdat we zo dichtbij zitten, is het een kleine moeite om een keer te komen kijken naar de opgestelde dakkapellen en alvast kennis te maken met alle keuzes die er zijn. We horen graag wat uw wensen en uitdagingen zijn en proberen alvast een paar opties met u door te nemen.

Grootste voordelen van Decodak

Grootste voordelen van een dakkapel

Dakkapel Bergambacht

Uw Prefab dakkapel op maat

Bij Decodak hebben we al heel wat uitdagingen in Bergambacht tot een goed einde gebracht en we kunnen ons daarom met recht een specialist noemen op het gebied van maatwerk. Elk huis is anders en daarom ziet een dakkapel er ook altijd anders uit. Dit vergt voor ons elke keer weer vakmanschap om het mooiste werk af te leveren en u versteld te doen staan met een in eigen fabriek (prefab) vervaardigde dakkapel. Deze brengen we kant-en-klaar naar uw huis en monteren hem daar op uw dak. Zo garanderen we dat er een hoge standaard gehaald wordt en blijft de kwaliteit gewaarborgd. 

De uitstraling en afwerking dakkapel kunt u geheel zelf bepalen. Doordat we u keuzes bieden in het materiaal, de kleur en de afwerking komen we uiteindelijk tot een unieke dakkapel die aansluit bij uw wensen. Ook de verdeling van de ramen en het soort glas is te kiezen. Heeft u een dakkapel gezien die u wel bevalt dan gaan we samen met u op zoek naar de juiste materialen om deze dakkapel ook voor u passend te maken.

Een adviseur aan huis, geheel kosteloos

Wij geven altijd eerst advies en hebben door de jaren heen geleerd dat dit het begin is van een mooi resultaat. Om die reden komt onze adviseur bij u thuis in Bergambacht bekijken wat de huidige situatie is en wat de mogelijkheden zijn. Hij overlegt met u over wat u zelf in gedachte heeft en komt daarna met een advies en aansluitend een offerte met daarin de gemaakte keuzes en een richtprijs. Deze offerte van Decodak is geheel vrijblijvend en het advies kost u niks. Om zelf een indicatie te krijgen van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen kunt u een dakkapel offerte maken op onze website.

Een van onze sterke punten is garantie

Na het installeren van uw dakkapel houdt het voor ons nog niet op. Wij willen namelijk dat u nog jarenlang zorgeloos van de extra ruimte kunt genieten. Daarom bieden we de volgende garanties: 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen, ook 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage) en maar liefst 10 jaar garantie op de gevelbekleding.

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof dakkapel Bergambacht

Vraagt Bergambacht om een dakkapel vergunning?

Een dakkapel aan de achterkant van uw huis voorzien is in Bergambacht geen enkel probleem in de meeste gevallen. Bij een dakkapel aan de zij- of voorkant komen er andere regels in het spel en is het lastig te zeggen of u een vergunning aan moet vragen. Wat u wel kunt doen, is in de straat kijken of er andere huizen zijn die wel een dakkapel hebben. Als dit zo is, is de kans namelijk groter dat het bij u ook mag en een vergunning krijgen geen probleem moet zijn.

Omdat wij in Bergambacht al verschillende malen een dakkapel geplaatst hebben, zijn we ook bekend met de eventuele vergunningen. We weten waar en op welke manier we deze aan moeten vragen en kunnen u hierbij assisteren.

Wij verzorgen de hele verbouwing en zorgen ervoor dat u zelf niks hoeft te regelen. We nemen u mee in al onze beslissingen en overleggen waar nodig. Zo is een fraaie dakkapel ook voor u binnen handbereik!