Dakkapel Alblasserdam

Een hoge kwaliteit dakkapel laten realiseren in Alblasserdam? Decodak is dan de beste keus!

We plaatsen prefab dakkapellen van kunststof die u heel veel extra ruimte geven. Tevens kunnen wij ook de complete verbouwing bij u uit handen nemen en hem van begin tot eind voor u regelen. 

Decodak is dichterbij dan u denkt. We zitten namelijk op 14 kilometer bij Alblasserdam vandaan en onze vakmannen staan dus zo voor uw deur als dit nodig mocht zijn. Net zo snel bent u bij onze showroom om onze producten te komen bewonderen en alvast uw eerste vragen beantwoord te krijgen.

Grootste voordelen van Decodak

Grootste voordelen van een dakkapel

Dakkapel Alblasserdam

Een Prefab dakkapel op maat

Bij Decodak maken we elke dakkapel op maat en stellen we hem samen aan de hand van de wensen van de klant. Zowel de afmetingen als de kleur van de kozijnen, zijwangen, en rand van het dak zijn te kiezen. Ook het soort kozijnen en de afwerking van de binnen en te buitenkant is naar eigen inzicht samen te stellen. Heeft u in Alblasserdam een mooie dakkapel gezien bij u in de buurt dan kunnen wij uw dakkapel hier exact op laten lijken. 

Een gratis adviseur bij u thuis

Alles start met advies en daarom komt onze adviseur graag bij u thuis in Alblasserdam kijken. U kunt dan kennis maken met ons bedrijf en gelijk uw wensen kenbaar maken. Omdat onze adviseur de situatie van dichtbij kan beoordelen is hij ook beter in staat om passende tips te geven en u te helpen met het samenstellen van uw dakkapel. Hij zal geheel vrijblijvend en zonder dat er kosten aan verbonden zijn een offerte voor u opmaken.

Voordat u naar de showroom komt, is het ook mogelijk om dakkapel offerte samen te stellen op onze site. Zo gaat kunt u eenvoudig een vergelijk maken en is alles in een oogopslag inzichtelijk.

Garantie is voor ons van groot belang

Wij willen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw dakkapel en bieden daarom hierbij aansluitende garanties: 

Voor al onze dakkapellen geldt: 20 jaar garantie op de EPDM dakbedekking, 10 jaar garantie op de gevelbekleding, 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen en ook krijgt u 10 jaar garantie op het glas (bij lekkage)

premium vakbedrijf
Bij ons betaalt u geen aanbetaling!
kunststof Dakkapel Alblasserdam

Vraagt Alblasserdam om een dakkapel vergunning?

In Alblasserdam is een vergunning voor een dakkapel meestal niet nodig bij het realiseren van een dakkapel aan de achterkant van het huis. Aan de voor- of zijkant is vaak wel een vergunning nodig, maar als de buren wel een dakkapel hebben, is de kans groot dat u deze vergunning ook vergund is.  

Decodak wil u graag wegwijs maken bij de aanvraag van een dakkapel vergunning in Alblasserdam. 

En als u dit wilt regelen we ook de complete verbouwing voor u!